Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ο πραγματικός ρόλος του Πούτιν στη διακυβέρνηση της χώρας.

 Ο πραγματικός ρόλος του Πούτιν στη διακυβέρνηση της χώρας, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει. Ανάλυση των δραστηριοτήτων του Προέδρου.

14 Δεκεμβρίου 2023

Ανάγνωση 332K

Γεια σε όλους, φίλοι. Πριν εκφράσω τα εκπληκτικά πράγματα που σχετίζονται με τον Πρόεδρο της χώρας μας, Πούτιν, για πολλούς, θα εκφράσω μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ✅ Το 78,5% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι εμπιστεύονται τον Πούτιν ❌ Το 17,3% δεν τον εμπιστεύονται .


 

Και όπως γνωρίζετε, στις 8 Δεκεμβρίου 2023, ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Δείτε: Ο Πούτιν θα είναι Πρόεδρος της Ρωσίας μέχρι το 2030. Εκείνοι. Ο Πούτιν θα είναι στην εξουσία για τουλάχιστον 30 χρόνια. Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα είναι έτσι και δεν θα είναι πλέον δυνατό να επηρεαστεί σημαντικά η κατάσταση ως προς αυτό (αλλιώς υπάρχουν ήδη κραυγές από διάφορα βρύα για το πώς να παρέμβετε στον Πούτιν).

Παρεμπιπτόντως, αν μιλάμε για τα ρεκόρ διακυβέρνησης της χώρας μας, τότε ⏩
Ο Ιβάν ο Τρομερός είναι στην 1η θέση - κυβέρνησε για 50 χρόνια,
⏩ ακολούθησε ο Ιβάν Β' Ι - 43 χρόνια στην εξουσία (κατά τη γνώμη μου, ο Πούτιν είναι πολύ παρόμοιο με τον Ιβάν Γ' - απελευθέρωσε τη Ρωσία από τον ζυγό της Ορδής, διευρύνοντας και ενισχύοντας τη χώρα, και ο Πούτιν απελευθερώνει τώρα τη Ρωσία από τον δυτικό ζυγό).
⏩ Ο Πέτρος Α' κυβέρνησε τη χώρα για 42 χρόνια.
⏩ στην 4η θέση - ο Βλαντιμίρ ο Κόκκινος Ήλιος - ο βαφτιστής της Ρωσίας - κυβέρνησε για 37 χρόνια.
⏩ Η Μεγάλη Αικατερίνη κυβέρνησε 34 χρόνια
⏩ Μιχαήλ Φεντόροβιτς Ρομάνοφ - 32 χρόνια
⏩ και ο Στάλιν , με επιφύλαξη, ήταν στο τιμόνι της χώρας για 30 χρόνια.

Εκείνοι. Ο Πούτιν θα κυβερνά, θα έλεγε κανείς, όσο ο Στάλιν.


✅ Και κοιτάξτε, τουλάχιστον το 78,5% των Ρώσων , έχοντας ακούσει αυτές τις πληροφορίες, παρουσιάζοντας τα επιχειρήματά τους, θα πουν, «Τέλεια».

❌ Αλλά υπάρχει και το 17,3% των Ρώσων που θλίβονται από τέτοια νέα. Και έχουν τους δικούς τους λόγους. Και αυτό το 17% περιλαμβάνει τόσο φιλελεύθερους, καθαρούς προδότες, όσο και υπερπατριώτες, όπως ο Γκίρκιν ή ο Κβάτσκοφ.

Έτσι, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι και «ΥΠΕΡ» και «ΚΑΤΑ» του Πούτιν έχουν τη δική τους γνώμη γι' αυτόν. Αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αυτή η γνώμη βασίζεται μόνο σε επιφανειακές, ελλιπείς πληροφορίες.

Εκείνοι. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ρωσίας, και ο κόσμος συνολικά, φαντάζεται τον Πούτιν όπως στην πραγματικότητα δεν είναι.


Και τώρα αυτό θα αποδειχθεί χρησιμοποιώντας στοιχεία που είναι εύκολα επαληθεύσιμα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αν απλοποιήσουμε εντελώς την ουσία της αντιπαράθεσης μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Πούτιν, τότε καταλήγουμε σε δύο θέσεις:
✅ Άλλοι λένε ότι ο Πούτιν είναι καλός βασιλιάς ,
❌ και άλλοι λένε ότι ο Πούτιν είναι κακός βασιλιάς .

 

Αλλά υπάρχει ένα τεράστιο λάθος εδώ από την αρχή.


Έχω πολλά υλικά για το πώς είναι η Ρωσία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Έτσι, μετά το 1991, η Ρωσία έγινε νεοαποικία της Δύσης. Αυτό αναφέρεται επίσημα στο ρωσικό Σύνταγμα .

Εδώ είναι τα κύρια αποικιακά άρθρα:

️ Το άρθρο 15, παράγραφος 4 , ορίζει ότι το διεθνές δίκαιο έχει προτεραιότητα έναντι του εθνικού δικαίου. Είναι μέσω αυτού του άρθρου που το ΔΝΤ διαχειρίζεται τη ρωσική οικονομία , επειδή το ΔΝΤ είναι ένας διεθνής οργανισμός. Δεν έχει σημασία ότι είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν διεθνή οργανισμό του οποίου οι αποφάσεις είναι πιο σημαντικές από τις αποφάσεις των ρωσικών αρχών στο ρωσικό έδαφος, σύμφωνα με το Σύνταγμα και την επίσημη ερμηνεία του από το Ανώτατο Δικαστήριο.

️ Το άρθρο 13, παράγραφος 2 λέει ότι στη Ρωσία απαγορεύεται να έχεις δικό σου μυαλό, δηλαδή τη δική σου ιδεολογία . Λοιπόν, αυτό είναι σωστό, γιατί ήδη σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4, οι εγκέφαλοι ορίζονται ως το διεθνές δίκαιο. Επιπλέον, όπως είναι γνωστό, στο διεθνές δίκαιο κυριαρχούν οι Αγγλοσάξονες, των οποίων η ιδεολογία είναι ο φιλελευθερισμός. Και τώρα δείτε: η απαγόρευση κάθε ιδεολογίας σημαίνει ιδεολογία του φιλελευθερισμού.

️ Τι επιβεβαιώνει το 2ο άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι το άτομο είναι πάνω από όλα.

Εκείνοι. Σκεφτείτε το: οι φιλελεύθεροι επιπλήττονται καθημερινά στην ομοσπονδιακή τηλεόραση, και εν τω μεταξύ, στην ουσία, η κρατική ιδεολογία της Ρωσίας είναι ο φιλελευθερισμός. Αλλά δεν τους αρέσει πραγματικά να μιλάνε για αυτό. Κάτι που καταδεικνύει την όχι απόλυτα ειλικρινή συμπεριφορά των ΜΜΕ, ακόμη και των κυβερνητικών.

Γενικά, υπάρχει μια πολύ καλή ανάλυση του Συντάγματος που έκανε ο λόγιος-ιστορικός Vardan Baghdasaryan. Μεταξύ άλλων, συνέκρινε όλα τα συντάγματα του κόσμου με το Σύνταγμα της Ρωσίας. Το έργο ονομάζεται « Το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως το Σύνταγμα ενός ηττημένου κράτους ».

 

Μεταξύ άλλων, αποδεικνύεται ότι η διάταξη περί προτεραιότητας του διεθνούς δικαίου προήλθε από τα συντάγματα των χωρών εκείνων που έχαναν πολέμους!

Εκείνοι. για άλλη μια φορά: συνειδητοποιήστε ότι το Σύνταγμά μας γράφτηκε ως για μια χώρα που έχασε έναν πόλεμο.

Μεταξύ των πατριωτών υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιστέκονται στο γεγονός ότι η ΕΣΣΔ έχασε τον πόλεμο. Αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όσοι θεωρούνται νικητές -οι Ηνωμένες Πολιτείες- το ανακοίνωσαν και επωφελήθηκαν από τη νίκη τους.

Αυτά που μόλις σας είπα έχουν συζητηθεί σε δεκάδες βίντεο. Και όλα βασίζονται σε γεγονότα.

Να είστε υπομονετικοί και να δείτε μια επιλογή από δηλώσεις ειδικών για να μην νομίζετε ότι μιλάω αβάσιμα.

 

________________________________________________________________________________

Vladimir Bortko (σκηνοθέτης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας):
Θα ήθελα να στραφώ στην ανάλυση του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας του 1993, η οποία, κατά τη γνώμη μου, ήταν η τελευταία συγχορδία που συνόψιζε τον ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ.

Yuri Sinelshchikov (βουλευτής της Κρατικής Δούμας, υποψήφιος νομικών επιστημών):
Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι γενικά, ένα σημαντικό μέρος του δεν γράφτηκε στη Ρωσία, όχι εδώ. ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, μίλησαν για αυτό οι ανώτατοι αξιωματούχοι του κράτους.

Evgeny Fedorov (βουλευτής της Κρατικής Δούμας, Υποψήφιος Οικονομικών Επιστημών):
Σήμερα, ούτε η νεολαία ούτε η ηλικιωμένη γενιά στη Ρωσία έχουν το δικό τους κράτος. Αυτό το κράτος, η Ρωσική Ομοσπονδία, που υπάρχει είναι ένα ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, που δημιουργήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τα αμερικανικά τους συμφέροντα.

Anton Romanov (βουλευτής της Κρατικής Δούμας της 6ης σύγκλησης):
Σήμερα η κατάσταση είναι η εξής: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ. Και δεν είμαστε απλώς μια αποικία, αλλά μια αποικία που συνεχώς ταπεινώνεται και τρίβεται στο πρόσωπο.

Nikolai Starikov (ιστορικός, συγγραφέας):
Μάλιστα, το 1991 μας έκαναν ΑΠΟΙΚΙΑ.

Valentin Katasonov (Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών):
Μπορώ να διαγνώσω, χρησιμοποιώντας το ρωσικό λεξιλόγιο, ότι στην πραγματικότητα η χώρα έχει μετατραπεί και μετατρέπεται σε ΑΠΟΙΚΙΑ τα τελευταία 20 χρόνια.

Sergei Glazyev (Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών):
Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα μπορεί να συγκριθεί με κάποια αφρικανική ΑΠΟΙΚΙΑ της Βρετανίας.

Konstantin Malofeev (ιδρυτής του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad):
Πρώτα απ 'όλα, φυσικά, πρέπει να αλλάξουν οι κύριες διατάξεις στο Σύνταγμα - κεφάλαια 1 και 2. Βασίζονται σε φιλελεύθερο δόγμα, σε ένα δόγμα όπου στη Ρωσία ανατίθεται ο ρόλος της ΑΠΟΙΚΙΑΣ.

Alexander Bastrykin (επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής):
Υπάρχει η άποψη ότι η καθιέρωση της υπεροχής του διεθνούς δικαίου έναντι του εθνικού δικαίου, ως βασική συνταγματική αξία, ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ επιδέξια από ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ των ΗΠΑ ακόμη και όταν εγκρίθηκε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του 1993.

Alexander Domrin (Διδάκτωρ Νομικής, Καθηγητής της Ανώτατης Οικονομικής Σχολής):
Όσον αφορά τη νομική πλευρά, κοιτάξτε ξανά το Σύνταγμά μας, άρθρο 15, Μέρος 4, το Σύνταγμα που επιβλήθηκε στη Ρωσία το 1993. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ. Αυτό ακριβώς το άρθρο αναφέρει ότι σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ του διεθνούς δικαίου και του εθνικού δικαίου, το διεθνές δίκαιο έχει προτεραιότητα.

Όλγα Τίτοβα (Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών):
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΕΙ απευθείας ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ στη χρηματοοικονομική και πιστωτική της πολιτική, ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, και είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τις οδηγίες τους.

Sergey Glazyev (υπουργός Ολοκλήρωσης και Μακροοικονομίας της ΕΟΚ):
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ αυστηρά τις ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ του ΔΝΤ, με αποτέλεσμα η Ρωσία να στερείται τα δικά της χρήματα. Εγκαταλείψαμε το θέμα των πιστωτικών πόρων και στραφήκαμε στο αγαπημένο μοντέλο νομισματικού συμβουλίου του ΔΝΤ, δηλ. Η Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί τόσα χρήματα όσα έχουμε συναλλαγματικά αποθέματα, έστω και λίγο λιγότερα.

Γιούρι Πρόνκο (παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad):
Σύμφωνα με το συμπέρασμα των ελεγκτών του Λογιστικού Επιμελητηρίου της Ρωσίας, το οποίο αναλύει επίσημα έγγραφα, αποδεικνύεται ότι ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Stepan Sulakshin (Διδάκτωρ Φυσικής, Μαθηματικών και Πολιτικών Επιστημών):
ΑΡΘΡΟ 15. Λέει εκεί, για να το πω σε γλώσσα ρουτίνας, ότι ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Vladimir Polevanov (πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας):
-Δηλαδή. ιδιωτικοποίησαν οι ΗΠΑ τη Ρωσία τη δεκαετία του '90;
-Ναί. Αυτοί στην ουσία μας επέβαλαν αποζημίωση, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ και δώσαμε φόρο τιμής... σαν ηττημένοι στον πόλεμο. Σε γενικές γραμμές, ο Γκορμπατσόφ κατέστρεψε τη χώρα.

Βλαντιμίρ Πούτιν:
Η Ρωσία έχει δεσμευτεί να μην συγκεντρώσει συγκεκριμένο αριθμό στρατευμάτων σε ορισμένες περιοχές. Στη δική σας επικράτεια. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ;

________________________________________________________________________________

 

Εκείνοι. δείτε:
⏩ Η ΕΣΣΔ έχασε στον Ψυχρό Πόλεμο (πώς είναι μια ξεχωριστή συζήτηση).
⏩ Αφού η Δύση κέρδισε το πάνω χέρι, έστειλε τους ειδικούς της στην πληγείσα χώρα για να την ελέγξουν από έξω .

Σκέψου το! Μόνο η κυβέρνηση περιελάμβανε 1.200 ξένους συμβούλους!

Ταυτόχρονα, το Σύνταγμά μας γράφτηκε παράλληλα, καθιερώνοντας την αποικιακή θέση της Ρωσίας. Εκείνοι. Γράφτηκε ένα Σύνταγμα που επέτρεπε στη Δύση να κυβερνά και να λεηλατεί τη Ρωσία. Δεν είναι γνωστό ποιος έγραψε το Σύνταγμα. Αλλά γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το γραφείο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ USAID βοήθησε σε αυτό, αφού οι ίδιοι το ανέφεραν στον επίσημο ιστότοπό τους.

Φυσικά, αυτό ακριβώς το Σύνταγμα είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που είναι σχεδόν αδύνατο να το αλλάξει. Τροποποιήσεις έγιναν εκεί το 2020. Και αυτό που έχει σημασία είναι οι τροπολογίες .

Δεν έγινε ποτέ καμία αλλαγή στο Σύνταγμα! Η αλλαγή του Συντάγματος σημαίνει ότι τα βασικά επεξεργάζονται. Όμως τα θεμέλια του Συντάγματος δεν θίχτηκαν ποτέ.


Κοιτάξτε πώς έχουν σκεφτεί όλα εδώ. Απλά συγκρίνετε τους στρατιωτικούς όρκους της Ρωσίας και της ΕΣΣΔ.

 

✅ Στη Σοβιετική Ένωση, ένα άτομο ορκίστηκε να είναι έντιμος, γενναίος, πειθαρχημένος, άγρυπνος πολεμιστής, να κρατά αυστηρά στρατιωτικά και κρατικά μυστικά, να προστατεύει τη στρατιωτική και εθνική περιουσία με κάθε δυνατό τρόπο και να είναι αφοσιωμένος στον Λαό του, τη Σοβιετική του Πατρίδα και η σοβιετική κυβέρνηση μέχρι την τελευταία του πνοή !

❌ Και ο σύγχρονος όρκος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μας αναγκάζει να τηρούμε ιερά το αποικιακό Σύνταγμα της Ρωσίας, γραμμένο από δυτικούς συμβούλους.
Στην ουσία, οι δυνάμεις ασφαλείας μας δίνουν όρκο να υπερασπιστούν το Σύνταγμα και το αποικιακό σύστημα της Ρωσίας.

Οι δυτικοί ειδικοί που έγραψαν το Σύνταγμά μας φυσικά έκαναν τα πάντα για να καταστήσουν αδύνατη την αλλαγή του αποικιακού συστήματος της Ρωσίας. Όλοι πιστεύουν ότι ο πρόεδρος είναι σχεδόν βασιλιάς. Είναι λογικό: ο βασιλιάς θα μπορούσε να αλλάξει πολλά. Ως εκ τούτου, στο ρωσικό Σύνταγμα περιορίζονται πολλές εξουσίες του αρχηγού του κράτους, όσον αφορά τους ίδιους Γενικούς Γραμματείς και ακόμη και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Στοιχειώδης. Πιθανότατα έχετε ακούσει τη φράση «δικαίωμα βέτο». Εκείνοι. το δικαίωμα επιβολής απαγόρευσης σε μια συγκεκριμένη απόφαση. Και πολλοί πιστεύουν ότι ο πρόεδρος το έχει και μπορεί να ασκήσει βέτο σε κάποιο νόμο. Οχι. Και αυτό είναι 100% αλήθεια -

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας στερείται το δικαίωμα αρνησικυρίας. Και αν, για παράδειγμα, το κοινοβούλιο αποφασίσει να περάσει οποιοδήποτε νόμο στο πλαίσιο του Συντάγματος, τότε ο πρόεδρος δεν θα μπορεί να τον απορρίψει με κανέναν τρόπο. ΟΧΙ - Θα το επαναλάβω ξανά.


Ναι, Πούτιν, αυτή είναι μια ξεχωριστή συζήτηση, αλλά τώρα μιλάμε για τη θέση του προέδρου.

Και επιστρέφοντας στον Πούτιν: έτσι, το 2000, έγινε πρόεδρος μιας όχι, θα λέγαμε, κλασικής χώρας, έγινε πρόεδρος μιας νεοαποικίας , ενός παραρτήματος της Δύσης, μιας επαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενός μετρητού αγελάδα.

Ένας πρόεδρος με μειωμένες εξουσίες που δεν του επιτρέπουν ούτε να μπλοκάρει έναν απλό νόμο.


*Επιπλέον, η ίδια η λέξη «πρόεδρος» σε ορισμένες πηγές ορίζεται ως επικεφαλής των βρετανικών αποικιών.

Αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε: ο Πούτιν, έχοντας γίνει πρόεδρος, δεν έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε σήμερα. Θα έπρεπε να ήταν, ας πούμε, πρόεδρος της Γερμανίας. Έχετε ακούσει πολλά για τον Πρόεδρο της Γερμανίας; Μάλλον μόνο που ξέχασαν να τον συναντήσουν στο αεροδρόμιο του Κατάρ.

 

Ο Πρόεδρός μας, όπως και ο Γερμανός, έπρεπε να περιμένει στα αεροδρόμια μέχρι να έλθουν να τον συναντήσουν.

Έχω μια σειρά από θέματα για τον Πούτιν . Κάποια πράγματα, φυσικά, δεν είναι πλέον σχετικά, αλλά εκεί παρουσιάζω πολλές από τις οδηγίες του Πούτιν και πώς αντέδρασαν οι αρχές σε αυτές. Δηλαδή, δεν τις εκπλήρωσαν. Ναι, ο Πούτιν έδωσε οδηγίες, αλλά οι αξιωματούχοι δεν εκτέλεσαν τις οδηγίες του Πούτιν . Και δεν είχαν τίποτα για αυτό .

Και όλα αυτά γιατί, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, ο πρόεδρος μόνο τινάζει τον αέρα, δίνοντας στα μηνύματά του οδηγίες στην κυβέρνηση. Και οι αρχές απλώς τους ακούνε. Δεν είναι απαραίτητο να τα συμπληρώσετε.

 

Άρθρο 100 του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

❗️ Για άλλη μια φορά: συνειδητοποιήστε το - οι πιο σημαντικές οδηγίες του προέδρου, που ανακοινώνονται στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, δεν υποχρεώνουν κανέναν σε τίποτα απολύτως!


Ο Πρόεδρός μας θα έπρεπε να είναι έτσι, ένα παιδί που θέλει να κάνει: να υπογράφει έγγραφα, να συναντά άλλους ηγέτες.

❗️ Και όλα θα πρέπει να αποφασίζονται από το κοινοβούλιο, τη δικαστική εξουσία και τις εκτελεστικές αρχές, που υπόκεινται στο διεθνές δίκαιο.


Εκείνοι. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο πρόεδρος μας δεν είναι αρχηγός της κυβέρνησης, γιατί... δεν εξαρτώνται, είναι εκπρόσωπός τους . Για να το πω, πρέσβη.

 

Άρθρο 10 του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Και αυτό είναι λογικό. Το Σύνταγμα γράφτηκε για τα συμφέροντα της Δύσης και δεν πρέπει να υπάρχει κυρίαρχος - ένας «τσάρος» που μπορεί να απελευθερώσει τη Ρωσία ή ακόμα και να αλλάξει ριζικά κάτι.

Όμως, όπως γνωρίζουμε, πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν οι Αγγλοσάξονες.
Γεγονός είναι ότι μια μοναδική προσωπικότητα βρέθηκε στη θέση του προέδρου. Ο Πούτιν δεν είναι απλώς ένας ηγέτης, όπως, ας πούμε, ο Γέλτσιν (και ο Γιέλτσιν ήταν αναμφίβολα ηγέτης). Ο Πούτιν αποδείχθηκε ένας πολύ έξυπνος, πονηρός, θα μπορούσε να πει κανείς και ένας λαμπρός ηγέτης. Δεν θα καταλάβεις τι έχει στο κεφάλι του.

Στα πρώτα στάδια της προεδρίας του, όταν η χώρα κυριαρχούνταν από ολιγάρχες, το ίδιο σύστημα επτά τραπεζιτών, ο Πούτιν δεν μίλησε καθόλου για την κυριαρχία, τις φιλοδοξίες της Ρωσίας κ.λπ.

 

Ναι, εκείνη την εποχή ο Πούτιν ήταν πράγματι πρόεδρος της δυτικής επαρχίας, η οποία ήταν δωρητής στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους υποτελείς τους.


Και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να ενισχύσει τη χώρα, χρησιμοποιώντας τις πενιχρές συνταγματικές του δυνατότητες.

Η δυτική πολιτική είναι επίσης πολύ πονηρή: κανείς δεν είπε στους Ρώσους ότι η χώρα μας ήταν σκλαβωμένη. Αντίθετα, στην τηλεόραση μιλούσαν για το πώς νικήσαμε τον ναζισμό και πόσο σκληροί είμαστε, αλλά ζούμε άσχημα, δήθεν απλώς επειδή οι θεσμοί εξουσίας δεν λειτουργούν καλά και υπάρχει υψηλή διαφθορά.

⚠️ Στην πραγματικότητα, το όλο πρόβλημα είναι η έλλειψη κυριαρχίας.


Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν, φυσικά, το κατάλαβαν πολύ καλά. Και δεν συμφωνούσαν με αυτή την κατάσταση. Ενώθηκαν και άρχισαν να πολεμούν ενάντια σε έναν μονοπολικό κόσμο. Η γνωστή ομιλία του Πούτιν στο Μόναχο το 2007 το επιβεβαιώνει.

 

Πούτιν στο Μόναχο, 2007

Πούτιν στο Μόναχο, 2007:

Πιστεύω ότι για τον σύγχρονο κόσμο το μονοπολικό μοντέλο είναι όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά και εντελώς αδύνατο. Το ίδιο το μοντέλο δεν λειτουργεί, γιατί στον πυρήνα του δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρχει ηθική βάση για τον σύγχρονο πολιτισμό.


Κάπως έτσι εμφανίστηκε στην ουσία το Ρωσικό Απελευθερωτικό Κίνημα με επικεφαλής τον Πούτιν.

Έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια από την κατοχή και ο Πούτιν μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η μάχη μας για κυριαρχία είναι εθνικής απελευθέρωσης.

Εκείνοι. Έτσι, ο Πούτιν δεν είναι απλώς ο Πρόεδρος.

Ο Πούτιν είναι ο ηγέτης του Ρωσικού Απελευθερωτικού Κινήματος. Απελευθέρωση από τον δυτικό ζυγό.

 

Δεν το είπε ποτέ ανοιχτά, γιατί... Η δυτική δύναμη είναι πολύ ισχυρή. Στο στοιχειώδες, όλη η ελίτ μας ήταν φιλοδυτική μέχρι το 2022: τα χρήματα, τα σπίτια, οι οικογένειες ολιγαρχικών, κάποιων πλούσιων καλλιτεχνών και απλώς επιχειρηματιών ήταν στη Δύση. Οι εταιρείες τους είναι offshore. Για αυτούς, η Δύση είναι το κέντρο των πάντων: πολιτικοί, μάνατζερ και δημοσιογράφοι εκπαιδεύτηκαν εκεί. Και αυτοί είναι όλοι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν πραξικόπημα.

Ως εκ τούτου, ο Πούτιν αναγκάστηκε να τα λάβει υπόψη του. Ταυτόχρονα, συγκέντρωσε γύρω του συμμάχους, κόμματα, ΜΜΕ, αξιωματούχους και, φυσικά, απλούς ανθρώπους. Και έτσι, σε αντίθεση με το Σύνταγμα, είχε στα χέρια του πολύ περισσότερη εξουσία από ό,τι το επιτρέπει το Σύνταγμα. Αλλά επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά: αυτό είναι αντίθετο με το νόμο .

Ο Πούτιν κυβερνά τη χώρα όχι επειδή είναι πρόεδρος, αλλά επειδή είναι εθνικός ηγέτης, αρχή.


Και έτσι, σύμφωνα με το νόμο, η χώρα πρέπει να διοικείται από τις αρχές και όχι από τον Πρόεδρο. Σύμφωνα με το νόμο, έχουμε 3 κλάδους της κυβέρνησης.

 

Ο Πούτιν δεν είναι εξουσία.
Λοιπον ναι. Μετά τις τροπολογίες, η κατάσταση έχει αλλάξει λίγο, αλλά θα μιλήσουμε για την κατάσταση από το 1993.

 

Ο Πούτιν δεν μπορούσε να πολεμήσει αμέσως το αποικιακό σύστημα. Και αργά αλλά σταθερά, σαν τανκ, προχώρησε προς τον στόχο του. Και εδώ μπορείτε πραγματικά να εκπλαγείτε με την εγκράτεια, την ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό του. Σιγά σιγά «μαγειρεύει τον βάτραχο» για να μην καταλάβει ότι βρίσκεται σε λάθος χέρια.

Στην αρχή, οι «βάτραχοι» ήταν οι ολιγάρχες - οι ίδιοι επτά τραπεζίτες που αποφάσισαν αν ο Πούτιν θα ήταν πρόεδρος ή όχι.

Πού είναι τώρα αυτή η ομάδα των επτά τραπεζιτών; Οχι. Όλοι οι βουλευτές, οι προδότες, όλοι οι στρατηγοί, όλοι οι φιλελεύθεροι - ο Πούτιν ανησύχησε για όλους και τους έφτυσε.

Ολόκληρη η ιστορία της προεδρίας του Πούτιν είναι μια ιστορία αγώνα για την εξουσία.

Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με όσα μας λένε στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο, ο Πούτιν εκπληρώνει τον κύριο στόχο του - αφαιρεί την εξουσία από τη Δύση.


Αυτός είναι ο Πούτιν. Αυτός δεν είναι ο πρόεδρος. Αυτός είναι ο αρχηγός του Εθνικοαπελευθερωτικού Κινήματος.

 

Και στην πραγματικότητα, δεν ξέρουμε καν πώς να ζούμε σε μια πραγματική κυρίαρχη χώρα. Εδώ είναι ένα στοιχειώδες πράγμα σχετικά με την ευημερία:

✅ Η Ρωσική Αυτοκρατορία και η ΕΣΣΔ, σε σχέση με άλλες χώρες, ήταν στην πρώτη πεντάδα οικονομικά - δεύτερη ή τρίτη θέση.

 

❌ Η Ρωσία βρίσκεται πλέον στην 11η θέση. Εκείνοι. Ζούμε 2 φορές χειρότερα από όσο θα έπρεπε, γιατί τα οφέλη μας τα απομυζεί η Δύση.

 

Αν μιλάμε για χρήματα, έχω μάλιστα μια ανάλυση ότι μετά το 1991 η Ρωσία πλήρωνε φόρο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων την ημέρα μέσω της Κεντρικής Τράπεζας, των offshore εταιρειών και διάφορων οικονομικών κανόνων.

 

Εκείνοι. έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν ζούμε πολύ καλά. Αλλά δεν λένε γιατί.

Επειδή η Ρωσία έχασε την κυριαρχία της το 1991.


Μετά το 2022, η διαδικασία φυσικά προχώρησε πολύ πιο γρήγορα. Και πολύ σύντομα αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί.

Και πριν τελειώσω, επιτρέψτε μου να αναφέρω αυτό το γεγονός: η Ρωσία είναι το μεγαλύτερο μέρος της Σοβιετικής Ένωσης, που το 1990 κατείχε το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ (συνολικά, η ΕΣΣΔ ζύγιζε 14% την εποχή της κατάρρευσής της). Τώρα η Ρωσία αντιπροσωπεύει περίπου το 2% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Και μετά δείτε την εικόνα: μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, υπήρχε μια χώρα με το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ, με μια τεράστια κληρονομιά της Σοβιετικής Ένωσης. Μια χώρα που υποστηρίχθηκε από όλες τις λεγόμενες «ανεπτυγμένες» χώρες: Ευρώπη, Αμερική, υποτελείς τους. Ολα. Μας έστειλαν ακόμη και ανθρωπιστική βοήθεια.

Και σήμερα όλες οι λεγόμενες «ανεπτυγμένες» χώρες πολεμούν ενεργά εναντίον της Ρωσίας. Η Ρωσία είναι ο ηγέτης μεταξύ των χωρών κατά των οποίων έχουν επιβληθεί κυρώσεις.

❌ Και τώρα συνειδητοποιήστε αυτό: σε μια κατάσταση που η χώρα είχε τεράστια περιουσία - την κληρονομιά της ΕΣΣΔ , όταν υπήρχε φιλία με όλους , όταν όλες οι λεγόμενες "ανεπτυγμένες" χώρες υποστήριζαν τη Ρωσία - οι Ρώσοι πολίτες ζούσαν πολλές φορές χειρότερα από υπό τον Πούτιν.
✅ Και τώρα, όταν δεν υπάρχει σοβιετική κληρονομιά (τα πάντα λεηλατήθηκαν τη δεκαετία του '90) και όταν όλες οι λεγόμενες «ανεπτυγμένες» χώρες έχουν πάρει τα όπλα εναντίον της χώρας μας , ζούμε πολλαπλάσια ευημερία.

Είναι απλώς ένα παράδοξο αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι η χώρα ανακτά σιγά σιγά την κυριαρχία της.

 

Εξώφυλλο για το βίντεο «Αυτό είναι πραγματικά ο Πούτιν!», στο οποίο βασίζεται το άρθρο

Αυτή είναι η κατάσταση, φίλοι.

Και αυτό είναι όλο προς το παρόν.

Εγγραφείτε στο κανάλι.

Ευτυχώς!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου